MALATYA / DOĞANŞEHİR - Yunus Emre İlkokulu

Yunus Emre İlkokulu

Adres
DOĞU MAH. İMAMHATİP SK. DOĞANŞEHIR YUNUS EMRE ILKOKULU BLOK NO 10 DOĞANŞEHİR / MALATYA
Eğitimli ve saygılı bireyler yetiştiren örnek okul olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi; Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, Türk Milletinin milli, ahlaki, manevi, kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını ve Milletini seven ve daima yüce tutan ve yücelten, insan haklarına saygılı, laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren vatandaşlar yetiştirmek. Öğrencileri araştırma ve öğrenmeye sevk etmek, bireysel farklılıklarını da göz önüne alarak bilgili, becerikli, öz güveni olan, çevresindekiler ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışlar kazanmalarını, çevresindeki olaylara çok yönlü ve tarafsız olarak bakabilmelerini sağlamak.
Başarılar
2011-2012 SBS sınavında 8.sınıf öğrencimiz Aziz KOCA 500.tam puan aldı.Okulumuz TKY de il ikincisi olmuştur
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Doğu mahallesi Topraktepe caddesi DOĞANŞEHİR/MALATYA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
il merkezine 57 km dir ilçe merkezine 500 m dir. Okulumuz deprem nedeniyle geçici olarak çığlık abuzer güngör ilkokulunda öğlenci olarak eğitime devam etmektedir.