MALATYA / DOĞANŞEHİR - Yunus Emre İlkokulu

10 Kasım Atatürk 'ü Anma Programımız

Ekm

Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan Milli Mücadele ile tarihte eşine çok az rastlanır bir başarı gerçekleştirilmiştir. Yaşanılan tüm zorluk ve sıkıntılara karşın inanç ve kararlılık örneği olarak kazanılan bu zafer, Milletimize kayıtsız şartsız egemenliği sağlayan Cumhuriyeti rejimini armağan etmiştir.Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

Kas

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır". M. Kemal Atatürk

Kas

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN HATİCE ÖZDEMİR OKULUMUZA ZİYARETTE BULUNDU.ZİYARETİNDEN DOLAYI SAYIN MÜDÜRÜMÜZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

TOPRAK TEPE ANASINIFI KIZILAY HAFTASI ETKİNLİKLERİ ÖĞRETMENİMİZE YAPTIĞI ÇALIŞMALARDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.